Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

καλής ποιότητας Φώτα πλημμύρας των LED έξω για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Φώτα πλημμύρας των LED έξω για τις πωλήσεις
Το μεγάλο προϊόν, παράγει την αφθονία του φωτός. Κατασκευή καλής ποιότητας. Καλή αξία για την τιμή του στοιχείου.

—— Adam

Μέχρι τώρα τόσο καλός. Το γαντζώνω επάνω στο γκαράζ μου εκπέμπω το καλό φως που πηγαίνει να αγοράσω λίγο περισσότερο. Σημαντική συναλλαγή πράγματι!

—— Jakub Hataš

καλά - έλαβε τα νέα εμπορευματοκιβώτια των υψηλών κόλπων, NOKE είναι ο realiable προμηθευτής

—— Hubert

По соотношению цена-по соотношению цена-качество, ваша продукция понравилась.

—— Толеген Киржибаев

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd. Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : NOKELED
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200
Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Η Co. φωτισμού των οδηγήσεων Shenzhen NOKE, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005 και ειδικεύεται στην Ε&Α, κατασκευαστικός, εμπορικός και παρέχοντας την υπηρεσία προγράμματος για τα προϊόντα φωτισμού των οδηγήσεων. Είναι τιμημένο καθώς η εθνική επιχείρηση και η Κίνα υψηλής τεχνολογίας προώθησαν την επιχείρηση. Μετά από 13 έτη ανάπτυξης, η επιχείρησή μας καλύπτει τώρα έναν τομέα 5500 τετραγωνικών μέτρων και έχει περισσότερους του ενός εκατό υπάλληλοι. Έχουμε πολλή εμπειρία

κατασκευή προϊόντων και Ε&Α, οι οποίες μας ήταν κατάλληλες για να είναι ένας από τους των υπαίθριους ελαφριούς προμηθευτές επαγγελματικότερων οδηγήσεων στην Κίνα.

 

Εργαστήριο οπτικοηλεκτρονικής:

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.Το εργαστήριο οπτικοηλεκτρονικής του φωτισμού NOKE έχει ολοκληρώσει μια προηγμένη πλατφόρμα δοκιμής οπτικοηλεκτρονικής με τους εξοπλισμούς δοκιμής όπως το φωτόμετρο διανομής και τα ανάβοντας ηλεκτρικών εξεταστικά συστήματα χρώματος &. Το εργαστήριο είναι επομένως σε θέση το έγγραφο IES, τις ελαφριές καμπύλες και τα ελαφριά στοιχεία απόδοσης των οδηγήσεων συμπεριλαμβανομένου του χρώματος/δείκτης ΘΦ και του χρώματος temperature/CCT, που παρέχουν στους πελάτες τις οπτικές τεχνικές λύσεις των περιεκτικών οδηγήσεων με τους οπτικούς μηχανικούς των επαγγελματικών οδηγήσεων και που ανάβουν τους μηχανικούς. Το εργαστήριό μας μπορεί τεχνικά να υποστηρίξει την εφαρμοσμένη μηχανική φωτισμού και την οπτική δοκιμή των οδηγήσεων, τη συλλογή δεδομένων και την οργάνωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών.

 

Εργαστήριο μεταφοράς θερμότητας:

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.Το θερμικό εργαστήριο του φωτισμού NOKE αφιερώνεται για να λύσει τα προβλήματα του διασκεδασμού θερμότητας φωτισμού των οδηγήσεων, με περισσότερο από 10 έτη συσσώρευσε τα θερμικά experiencies, NOKE έχει καινοτομήσει για να εφαρμόσει τις καινοτομίες στο διασκεδασμό θερμότητας φωτισμού των οδηγήσεων όπως το κάρφωμα των σωλήνων θερμότητας με την ψύξη των πτερυγίων, και «τη συμπίεση», «το εργαλείο διαμορφώνοντας», «HDT», «τα zipping-πτερύγια» τέσσερις τεχνικές διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προσοχής, και επομένως έχει παράσχει τις επαγγελματικότερες θερμικές λύσεις στους πελάτες των σφαιρικών οδηγήσεών του.

 

Βιομηχανικό κέντρο σχεδίου:

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.Το βιομηχανικό κέντρο σχεδίου του φωτισμού NOKE έχει πέντε εθνικούς επικυρωμένους πρώτης τάξεως βιομηχανικούς σχεδιαστές και τους μισθωμένους εθνικούς σημειωμένους βιομηχανικούς εμπειρογνώμονες ως συμβούλους του, η ογκώδης σε βάθος έρευνα αγοράς κεντρικών συμπεριφορών που στοχεύει να ξεπεράσει τον παραδοσιακό φωτισμό με τις καινοτομίες των οδηγήσεων και να διευκολύνει την αναβάθμιση των προϊόντων φωτισμού των οδηγήσεων. Με τη θερμική ενοχλητική μηχανή, το UV ελεγκτή γήρανσης, τη σταθερή θερμοκρασία και τους εξοπλισμούς δοκιμής υγρασίας κ.λπ., το κέντρο είναι ικανό για να εκτελέσει την περιεκτική δοκιμή στη φυσική απόδοση προστασίας και την αποτελεσματική ζωή προϊόντων πριν από τις πωλήσεις για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων.

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.NOKELED η Co. φωτισμού, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2005, επικυρωμένος με ISO9001: σύστημα διαχείρισης του 2008. Είμαστε επαγγελματικός υπαίθριος κατασκευαστής φωτισμού στη semiconductive βιομηχανία φωτισμού των οδηγήσεων που έχει αφιερωθεί όλη την ώρα στην έρευνα, την ανάπτυξη, την κατασκευή, την πώληση και το σχέδιο του φωτός Steet των οδηγήσεων, του φωτός Πολωνού των οδηγήσεων, του φωτός σηράγγων των οδηγήσεων και του φωτισμού άλλων οδηγήσεων. Μέσω σκληρά να εργαστούμε και της συνεχούς καινοτομίας, έχουμε κερδίσει την καλή φήμη ως έναν από τους μεγαλύτερους προμηθευτές στην Κίνα.

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

τώρα NOKE ήταν κύριο πολλών μηχανών SMT με τη ικανότητα παραγωγής 8,00000 PC το χρόνο, και τα προϊόντα έχουν εξαχθεί στη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη, την Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και η ποιότητα και η τεχνολογία των προϊόντων μας ιδιαίτερα συστήνω από τους σφαιρικούς πελάτες μας

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

Συμφωνούμε με τη «ποιοτική καινοτομία για να κερδίσουμε την αγορά, η διαχείριση καλής πίστης πέταξε το μέλλον.» το αυστηρού και λεπτολόγου εργασίας ύφος φιλοσοφίας, υψηλά οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα, δοκιμάζει το καλύτερό μας για να ενισχύσει τα εσωτερικά υλικά συσκευασίας του πρώτης τάξεως εμπορικού σήματος. Εμείς πρόθυμοι να κάνουμε το φίλο και την ειλικρινή συνεργασία, να δημιουργήσει λαμπρό με σε όλο τον κόσμο!

Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

 

Η Co. φωτισμού NOKE, ΕΠΕ έχει ένα εργοστάσιο για την ενθυλάκωση των οδηγήσεων και αγοράζει τα τσιπ των οδηγήσεων για την επεξεργασία, η οποία εξασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων και τα καθιστά ανταγωνιστικά στην τιμή.

Έχουμε μια άριστη και επαγγελματική ομαδική εργασία, σύγχρονες γραμμές παραγωγής, προηγμένους τέχνες & εξοπλισμούς, και ένα εισαχθε'ν ISO9001: σύστημα ποιοτικής διαχείρισης του 2000, το οποίο παρείχε αρκετή εγγύηση στον πόρο και την ποιότητα για τη γρήγορη ανάπτυξη και την ενίσχυση. Τώρα τα προϊόντα μας πωλούνται καλά στην Ευρώπη, την Αμερική, και την αγορά της Ασίας με την πιό εκτενή δημοτικότητα στη διεθνή αγορά. Λήψη «υψηλή - η ποιότητα», «χαμηλότερο κόστος», «γρήγορος κύκλος εργασιών», «υψηλή αποδοτικότητα», «ικανοποιεί τους πελάτες «ως στόχο, η ένωση και η συνεργασία σας είναι ευπρόσδεκτες!

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen NOKE Optoelectronic Lighting Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. David

Τηλ.:: 86-755-29197483-29197480

Φαξ: 86-755-29197480

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)